Sunday, August 15, 2010

Ayam for bday present

Truly hate this entry tapi kene post jugaklah kan. On my bday ari tu, aku gaduh very the besar dgn shrek. Adelah terguris muris ati ku dengan sikap sambil lewa shrek ni, sampaikan on my day pun dia still nak buat pasal jugak. Ko dah tau tunang ko ni kepala ade banyak angin, pantang buat hal sikit - cepat nak melentik. Dan2 tu jugak dia buat hal lagi. Ha ambik ko....seantero family aku dok tanye2 naper aku ngamuk bagai nenek tua, aku buat dekkkk jer...tak kuasa nak layan.

Berhari2 jugak aku buat tak tau je dengan shrek, penatlah dia memujuk sampai dia pun dah tak kuasa lagi nak memujuk aku. Ade aku kisah....kau tak pujuk, aku lagi tak mau di pujuk. Nak tak nak ko kene tunggu ati aku ni sejuk balik, otherwise buang masa ko jer doing nice thing to me. Semuanya tak memberi ape2 makne pun kalau ati di kemuncak kemarahan melampau.

Makan hari jugaklah untuk nak sejukkan ati ni balik, dan sepanjang tu jugaklah aku mmg tak peduli pasal shrek. Call tak jawab, sms tak reply, jemput dkt tempat keje, aku bantai balik sendiri, menjeruk betullah aku dibuatnye. Sampai satu hari nih, tah naper aku rasa marah aku dah kurang kot. Aku bleh answer plak his call. Terus dan2 tu jugak

I ambik u ari ni...bleh tak?!!

Okay lah, jgn lambat...ai tak suka menunggu.

Roger, i ambik u ontime...sumpah tak lambat.

Memang dia sampai ontime ko....takut tunang merah melenting lagi lah tuh muahahaha muka bertambah merah padam nnt. Anyway, ai still love him as he are, cuma kadang2 tu perangai melebihkan budak2 tu yang aku tak larat nak layan. Aku pun perlukan perhatian jugak, bukannye ko yang kene aku perhatikan setiap masa.





Terus bawak makan dkt Nando's, walhal dia yang lebih nak makan ayam sebenarnya.

Alhamdulillah skang ni hubungan nak okay balik walaupun kadang2 tu ade jugak ati ni nak memanas balik. Tak sempat panas, baru suam2 kuku jer, shrek terus memujuk...sejuk balik ngeh ngeh ngeh aku sebenarnya yang ngada2 terlebih sudah.

3 comments:

Eri-chan said...

huish..luahan hati..byk2 sabo k..

Mimy Hamid said...

eheheh....aku wanita biasa...

Ann Ishak said...

kene ajar sikit...asyik kite je yg nak mengalah
muahahaha all this while, dia yang banyak mengalah