Wednesday, August 25, 2010

Balik hari jer lah

Klu dah pegi ipoh ni, tak sahlah klu tak singgah dkt r&r tapah pekene wantan mee. Halal tau coz orang melayu yang buat, melayu kita bukannya melayu indon ker aper. Tingat dolu2 BIL aku selalu beli masa ujung minggu, kadang2 tu siap ber-orderkan. Korang tau tak wantan mee ni macam mane rupenye....gune mee wantan, rendam dalam air panas bagi lebut. Lepas tu gaul dengan rencahnye tapi yang penting skali kene letak kicap. Ade plak sup dengan isi wantan skali ummmmmp.

Mee ni sesuai di makan waktu pagi buat bfast, tapi bile2 masa nak makan pun okay jugak.



Aku dengan shrek pegi ipoh ni untuk menjemput bakal MIL aku balik kl. Dia dah seminggu dkt kg jaga opah. We olsss tak stay dkt kg pun, lepas ambik MIL terus balik kl semula. Lepas ni kl-ipoh dah sama macam aku berulang kl-seremban...adoiii


3 comments:

Eri-chan said...

nok..dah kuar iklan nuffnang ko..hehe pandai pun buat ek

Ann Ishak said...

sampai 1 pagi aku ngadap bende tu...mate tolong bertahannn

Mimy Hamid said...

yer la pasni ipoh kl tak de hal laaaaaaaaa