Wednesday, August 25, 2010

Dah dapat apa yg di hajat

Macam entry sebelum ni, aku berpusing2 mencari barang yang shrek nak...akhirnya berjaya jumpa jugak dkt alamanda putrajaya. Kena pusing2lah jugakkan, baru ko puas hati ek...nasib baik lepas tu ajak tengok movie, ko setuju...tidak kalu, jgn harap aku nak bagi beli tau. Bodek ayat baekkk punye.... Lepas confirm the thing, we have to collect a day after booking. So aku pegi lagi menapak ke alamanda pepagi sebelum alamanda bukak lagi coz shrek ade keje in the afternoon time.

We decided to bfast jer dkt alamanda sementara menunggu kedai tu bukak.

Bihun yang totally tak sedap, tengok rupe mmg sedap, rasa hampessss

Bfast for shrek, ambik koooo sepinggan nasi campur. Dia na pegi office after this

Taklah hebat sangat makanan dekat Rasa Food Court alamanda nih...maybe kene pandai pilihlah kot, kot2 ade yang sedap

1 comment:

Eri-chan said...

aku rela masuk restoran lain