Wednesday, August 25, 2010

Melawat orang baru

Sekarang ni aku kembali semua menjaga boss (BA) lame aku semula, tu pun aku cover for his sec position. Sec dia on maternity leave 2 bulan, so sepanjang 2 bulan ni aku cover lah. Punyelah aku keneng2 dekat sec BA dulu supaya cari jer orang lain aka poll sec yang takde bos tu jage BA, tapi BA tak mo jugak. Nak jugak aku ni yang cover....adoiii


Selepas 2 minggu sec nye deliver, tiba2 BA ajak aku g melawat sec dia dkt umah sambil menyambil nak hantar surat skali. Surat penting, kene hantar by hand ko...maklumlah surat result SAP, manelah tau kot dapat merit ker, bonus ker @ pun tak dapat langsung base pada result lah. Untuk aku plak, alhamdullillah result memberansangkan. Berkat keje kuat dari pagi sampai malam, doa bapak semoga anaknya berjaya. Thanks papa!!!




Inilah dia new born baby, nama tak ingatlah plak. Yang pasti nama panjang nau

1st son

Ambik ko...macam2 ade, lontong, sup tulang dengan roti, kuih gula melaka. Baru jer nak ajak boss g dating2 dkt ikan bakar keramat, terpaksa lupakan jer niat tuh. Hamboiiii dah kluar set vantage ko kak, cantikssss. Aku punye set vantage still perperuk dkt bawah katil umah shrek, dkt umah aku pun ade jugak set vantage. Ingat nak pakai bile dah kawin nanti, ajak kawan2 buat makan2...tapi coming soon lah yer geng.

2 comments:

Eri-chan said...

terus nampak perut bos ko membuncit..hehe

Ann Ishak said...

bukan nok...itu driver nyeeee. muka bos aku, of course aku sorok