Monday, August 23, 2010

Setelah penat menunggu

Aku tak tau yang Ady Punk pun tunggu aku dekat office. Lepas shrek tipoh, turun kedek2 tetiba nampak mamat nih pun ade sama. Confirm nak ajak minumlah tuh + gosips, jgn ingat boysss tak pandai gosip okay...diorang ni klu dah start gosip, kalah mulut haku yang laserrrr nih.

"Jomlah wak...aku nak mengumpat dengan ko nih..."

"Berita panazzz ker babe?!!"

"Of course..."

Peha ayam tu macam peha aku plak...seksiiiii



Kangkung goreng

Biasanye port hebat kitorang dkt mamak tepi KTM, tu jer yang dkt dengan office aku ni kan. We olssss ni taklah lepak dkt cafe ker haper, tahap2 mamak tu oklah. Tapi kali ni kite hupdate tempat u olsss, kita g makan ayam golek dkt Pantai Dalam plak.

"Dekat dengan umah ko wak, senang ko nak balik nnt..."

"Ala, Nurol masaklah...tapi takpe, aku nak makan dengan ko jugak. Aku suruh Nurol makan dl."

Harul bini ko tinggalkan demi haku, nak gosip kannnn. Ape cerrrr!

Mamat ni sibuk nak nasi tambah lagi...tak cukup katenya, adoiiii


Licin beliaurrrr sudah

Time to gossip...memang peninglah aku dengar luahan perasaan mamat nih. Macam2 cerita, macam2 perangai.
"Biasalah babe manusia takkan penah berubah..."

3 comments:

Mimy Hamid said...

ayam golek 5 bintang ke ni??

Eri-chan said...

berubah jadi baik ok..berubah jadi keji tak ok
hehe

Ann Ishak said...

of courseee ayam golek 5 bintang babe