Thursday, August 12, 2010

Shasha ker bag biasa ni!!!

Peminat pink bolehlah kot masuk kedai ni. macam barang pink ade, bukanlah kedai ni jual barang warna pink tapi...karektor animasi ni kan ade pelbagai, so colour pun pelbagai jugaklah.


Aku masuk ke kedai ni atas ajak okay, bukan aku yang nak membeli pun. My gf try to find some present for her family untuk di bawak balik ker sabah nun. Keluar masuk mcm2 kedai tapi hati ku tetap terpaut dkt sini jugak, so terpaksalah my gf memilih dkt sini jugak. Yelah kan...mestilah the kids suke bende2 mcm ni especially girl.

Ni ha, kedai ni menjual barang2 yang ade gambar Shasha --- aku pun tak sure lah dari mane punye kartun. Selain Shasha ade jugak Lulu Bell and Morgan, kesemuanye kartun2 comel ciuttt miuttt gitu.

Berkenan aku dengan hand carry bag nih, buat bag g gym pun syok gak nih...ade harapan nak beli muahahaha

Bag ni plak bleh letak h/phone, kan budak3x zaman sekarang ni, bukan main lagi, pakai b/berry pun ade. buat letak make-up bagai pun buleh jugak.


Hair band ade, make-up bag ade, bag pack g sekolah pun ade. Tapi yang mate menawan tuh, i likeee. Nak suruh shrek belilah sempena hari merdeka ni, sesuai tak muahahaha


Sling bag ni pun cantik2, cluch tu pun menawan ko...

Accessories pun ade ha...wat gantung2 dkt bag tu. boleh pilih mane yang berkenan di hati, so bolehlah gantung dkt bag tu nnt...meriahhhhh

Bear tu plak, NO NO NO...dah lame berlalu dalam hidup ku. Mase kecik2 dl boleh lah nak ber bear bagai, skang ni idok lah gamaknya. Buat lekat abuk jer, idung ni tak tahan dah. Asyik nak bersin jer nnt gamaknya. Bear yang ade sebelum ni, semuanya aku dah simpan dalam kotal. Takpe shrek kan besar, lebih besar dari bear tuh muahahahaha...jgn marah na...sayang tak

Ha...tu dia, penuh bag ni dengan pelbagai hadiah....seronok anak2 buah dapat yer.

4 comments:

Ibu Piya said...

kalu berkenan beli la kak...nnti beli tuk saya satu..miahahhhahah gurau yo...

Ann Ishak said...

untuk piya bleh lah...
untuk ibu piya, ko dah tuo dek

Eri-chan said...

comel tapi kan asal dak pompuan jek mesti pink..pehal?cer letak kuning..hahahahah

Ann Ishak said...

pink tu kan comel nok...ko ade...!!!!muahahha