Sunday, August 15, 2010

Tak selera makan ayam, soup pun jadilah

Aku takdelah sampai tahap keinginan melampau nak makan ayam ni. So tugas meneman tu terpaksa buat jugaklah, klu tak nnt shrek takmo meneman aku plak....susah kooo badan je besar tu tapi ati kecikkk.

Berbalik pada Nando's, aku mmg tak berapa nak suka dengan makan dkt sini. Mungkin tak berapa kene dengan tekak melayu ku kot. Once in the blue moon jer aku pegi makan dkt sini, tapi di sebabkan kemengidaman yang agak melampau...ku turutkan jua.

Sebab aku tak berapa nak suka makan dkt sini....ehmmmm, sebab source yang tak kene langsung dengan aku. Ade 4 jenis source, hot peri peri, extra hot peri peri, mild peri peri and lemon & herb source. Huhuhu satu pun takde yang sedappp.



Makan soup jer lah nampaknya....'Creamy Peri Dip' yang sedap ummmppp

3 comments:

Eri-chan said...

peneman...harusla kan..kata nak jadi teman hidup sampai akhir nyawa..gitew..

Mimy Hamid said...

hahaha...makin tembam la abg bujall..hehe

Ann Ishak said...

tembam yang bagai memuncak kebesarannya