Saturday, September 25, 2010

1st time at Wendy's

Selalu nampak advertisement dkt the sun pasal Wendy's ni, tapi tak penah nak cube try test pun. borak2 dengan kawan, ramai plak yang advise soh makan dkt sana, lagi sedap dari McD katanya. wahhh...ini menarik, apa kata kita g riki2 sat. memandangkan aku tinggal dekat bukit yang paling indah dkt ampang ni, so the nearest Wendy's is at AEON's AU5.



My comment - memang sedap especially burger lah, shrek order burger tu, tah apa namanya tapi besau ko. tolak2 nak bagi aku abiskan, nan adolah. besar sangat sedap, fries pun menarik jugak. jenis yang keding2 tu, garing kemain bila masuk mulut. shrek order salad, tapi tu kureng cikitlah...salad sesajo dalam tuh, yogurt mustard pun tak dak.

Secara keseluruhannya, makanan dekat Wendy's ni menarik jugak...haruslah masuk untuk ke 2 times plak.

2 comments:

Eri-chan said...

aku dah pernah try..
beb AEON's la...
EON~taulah keta ko proton ;p

Ann Ishak said...

upsss salah eja...harus betulkan balik
thanks babe, lepas pandang aku