Thursday, September 23, 2010

1st time for lense

Tak penah pun terlintas dalam ati untuk aku pakai lense ni tapi entah macam mana tetiba jer aku macam teringin plak nak menerai pakai. Ni semua pasal kawan aku si Eri Chan lah...anw sampai sekarang aku macam tak percaya jer, aku dah boleh pakai lense. Aku memang takde keyakinan nak pakai lense ni, takut ko nak letak dalam mata tu.

Korang nak tau tak, 1st time aku nak pakai lense ni...punyelah menggeletar tangan nak masukkan lense ni. Housemate a.k.a BFF aku si Eri Chan gelak2 tengok tangan aku yang mengeletar tu. Apa2 pun dia orang yang paling utama mengajar aku cara nak pakai lense dengan betul. 1st time pakai lense, aku ambik masa hampir 10 to 15 minutes ko + masa mengeletar lagi.

Ni dia, brown colour lense
My 1st lense product, FreshKon


Solution for lense, Solo Care Aqua

Yang kelakarnya plak masa aku dok belajar cara nak pakai lense tu memang dah handal lah...tapi aku lupa satu benda lah plak. Belajar cara pakai, tak belajar lagi cara nak keluarkan lense nih huwaaaa

3 comments:

POSH76 said...

salam mmg pun tngk org pakai senang jer...tp dah berkali2 pakai pun failed....hehe

Eri-chan said...

haha beb pasni kita kaler biru lak..okey ker? ahahahaha..alamak yg kelabu pun blm try..byk naa stok...

Ann Ishak said...

hokay hokay...mari mata biru