Wednesday, September 1, 2010

Jom pegi pasar ikan

Kalau dah bulan puasa kan, tekak ni macam2 plak nak makan ekkk. Sebelum ni sibuk2 nak makan dkt Burger King, sehari selepas tu ko...tekak ni tingin plak nak makan dkt The Manhatan Fish Market. Dok pikir2 mana yang paling dekat, so pegi sogo jer lah, tu pun yang paling dekat dengan office aku nih. Shrek awal2 lagi dah warning aku;
"Ingat yer, pegi sogo untuk makan...bukan untuk shopping..."
Adoiii cam dah tau jer selingan dari agenda aku tuh...huh kantoiii. Ah peduli ape aku, bukannya aku pegi makan dengan ko...aku pegi dengan gf aku sendiri, tertakluk kepada daya ketahanan kesabaran aku lah yer nnt.

Meh kita tengok menu, nak makan ape hekkkk!!!


Starter - pumkind soup & fried mushroom


Tadaaaa - main course. Macam2 ada

2 comments:

Eri-chan said...

giler banyak...abis tak weh..

Ann Ishak said...

licinnnn sampai tak payah basuh dah bekas tuhhh
tekak pirana semuanyaaaa