Thursday, September 23, 2010

Pecah yang lama, berganti baru

Tulah kan, takde keje, pegi buat keje. Dah aku kata tiang tu yang bodoh, lampu kete yang jadi mangsa, tersopek sudah. terus jer kepala ni dok doa2 janganlah ujan, takut masuk air ko. kebetulan plak ari ni cuti umum, so azankan dkt telinga shrek suruh antar workshop kasi tukar lampu tu. sakit plak mata ni bila tengok lampu pecah tuh, calar2 tu okay lagi coz boleh ilang bila polish nanti.

Ni memang standard lampu belakang kereta ku, so sebab lampu sebelah lagi tu masih okay lagi...tak kuasa aku nak tukar 2 belah sekali. lampu belakang still boleh beli satu not necessarily kene beli 1 pair. ko ingat aku nak ngabihkan duit nak tukar 1 pair tu, tak koselah kan.


Lelaki ini...standard kan klu dah pegi kedai accessories kereta, macam2 plak yang di beleknya. takdenya belek2 kosong ko, memang pantas tangan tu menyauk gapai barang2 yang diberkenankannya. takpelah kan, ko yang bayar...ai tak kisah muahahaha



Sian mata belakang, sopek sudah...tukar yer sayang. bagi mata baru tapi bukan mata brown macam mane ai ni hihihi. senang jer bila tengok orang tu tukar lampu, shrek plak jadi pak mandor tengok telek segala.


Nilah dia accessory tambahan yang shrek nak pasang sangat. ambik pasanglah...dah ko suka kan. tak bagi pun ade dia kisah, lagi suka dia adelah. tapi tak sampai ati plak, ambik pasanglah...puas ati ko kan

Lampu belakang dah siap pasang

Pun dah siap pasang jugak

3 comments:

Mimy Hamid said...

dah mcm kete baru pulokk

Eri-chan said...

best wooo..aku pun nak ketuk segala kemek2 kat keta..terbangla my $$$$$

Ann Ishak said...

mimy - mmg dah nampak mcm baru dah...cuma calar2 brotal tu ade lagik

eri - pegi ketuk segala, takpe abis duit pegi ke kete sendiri