Thursday, September 30, 2010

Red restaurant for red lady

Pepagi dah dapat email dari my friend siap dengan gambo sekali, her son birthday selebrite dkt one of the new restaurant at Jln Liew Weng Chee, Off Jln Yap Kwan Seng. restaurant ni baru jer bukak on March this year. tujuan utama dia forward gambo2 tu semua dkt aku coz she know's my craziness in red. lepas tengok gambo, kakkkk, dkt mane restaurant ni...?!!!!
My kakak ni siap bawak flyers lagi ko...bagi dkt cik merah ni. hati tu ya Tuhan jer tau, betapa terujanya nak pegi. tak boleh jadi nih...harus pegi.

entrances

casher counter

mini store, view from the table

candle holder

our table, wah...meja idaman
memang nak cari sangat meja merah nih

in love with the curtons

room for any functions

4 comments:

NeenaAnuar said...

cantikkk nyer restaurant nieeee...

Eri-chan said...

jom terjah

Mimy Hamid said...

apalagi next gath kita la..hehe

Ann Ishak said...

jomlahhh reramai pegi dkt sini...
tempat mmg private punyeee