Wednesday, October 20, 2010

Berjimba with boss

Bukan senang nak berjimba dengan orang2 penting ni, vViP memang susah nak snap bawak lari. ni bila tetiba vViP ni suruh ai arrange for his dinner with "orang2 penting" dia jugak, so terujalah sangat...ai kan termasuk list "orang2 penting" tu kan. the venue of the dinner is at Sri Melaka, One Utama. memang sedap makanan dekat sini especially asam pedas yang meletopsss tu. enjoy the meal!!!

Sri Melaka, One Utama (dekat new wing yer)

ayam masak kari

starter jemput2 udang + keropok keping

miss chong manis bila berbaju kebaya...auwwww

add yang susah nak senyum tau...adoiiii senyumlah sikit dear

zet yang devasss

wa...you r my friend

abg sya...Mr. Mama

zubir yang very the lah kan...mamat ni

gm and the sm

ha...tu dia my boss, Mr. vViP

sirap selasih...sedapnya, susah nak dapat ni

butter prawn

mix vege

tu dia my fav...asam pedas yang memang sedap pekat

cotong goreng tepung



kan dah kata...memang sedap, tu pasal licinnnn

lepas makan dapat pulak teh tarik...memang superb lahhhh

3 comments:

Eri-chan said...

aku nak pergilah mcm ni

Mimy Hamid said...

menarik tertarik..jom la kita pegi..harga camner?

Ann Ishak said...

harga ikut standard tempat...jangan risau babe, kita mampu bayar punya