Tuesday, October 19, 2010

Domino's Pizza

Tak tau nak pegi mana masa lunch hour, tanya tekak rasa macam nak makan pizza. cari member2 yang boleh menyumbang minat dan bayaran nak melantak pizza ari ni.







5 comments:

Eri-chan said...

agak melampau ok..byk sgt ni.kekekeke

Mimy Hamid said...

hebattt..takpe aku ada dominos nya voucher....nanti kita makan beramai ramai

Ann Ishak said...

anis - oklah nok, aku makan ber4, kenyang nak mati lepas tuh...
mimie - okay jer jumpa2 makan3x dekat domino's. set the date and time lah

NeenaAnuar said...

dalam banyak2 entry yg aku baca hari nie.. entry nie yg paling aku tak tahan sekali! hahahaa....

Ann Ishak said...

neena - hahaha jom jom jom