Monday, October 18, 2010

INSPIRA

Akhirnya settle jugak masalah kereta my gf ni selepas husband nya pegi mengemuk dekat main office proton sampai nak jumpa dengan CEO lagi...sabar banggg. tapi yelah kan dahlah kereta baru tapi macam mana hon tak berbunyi. lepas tu pulak tukar baru pun berbunyi sekejapan jer lepas tu buat hal balik. notice ni mesti ada masalah dengan wiring ni sampai kereta ni kena barai untuk kali pertamanya oleh proton sendiri, member pun hati barai jugaklah huhuhu

Alhamdulillah settle jugak masalah hon ni, la ni hon ko kak dah macam hon BMW plak. tak sia2 ko pakai key chain BMW, dapan hon macam BMW pun jadilah hik hik hikkkk tapi tak boleh lawan starex ko kan lalalala. pesona mu setakat bawak pegi kerja sesajar.

Proton kini keluar dengan keluaran baru pulak, INSPIRA. keluaran kali ni hebat der...pakai engine Mitsubishi coz usaha sama dengan Mitsubishi Japan. mai2 pegi show room proton for the latest model. sapa2 yang suka dengan lancer tu, this is the time lah nak booked coz 1st edition ni memang datang pasang siap dari Japan.

proton latest model

No comments: