Tuesday, October 12, 2010

Jalan2 hari raya open house sampai ke port klang

Dah lama aku teringin sangat nak pegi hari raya open house yang dianjurkan oleh salah satu office under LBU dekat port klang ni. dengar citernya memang hangat meletop toppp hebat. yang hebatnya coz ada kambing golek...ishhh kecur liuk teman.

Pepagi sampai office taklah aku ada plan nak pegi dengan sesapa lebih2 lagi dekat port klang tu tapi ada kakak ni mengajak pegi sama dengan dia...ai follow lalalala. janji ai tak drive okay, klu nak drive kan keta ai pun ai no hal janji bukan ai yang drive. seriau ko sana banyak sangat lori maha karya punya besau. jalan pulak banyak yang dah jahanam kerana kenderaan berat banyak keluar masuk dekat sana. alhamdulillah...tak payah drive kereta sendiri, tompang kereta orang lain...tak pa nooo nnt kita tong2 bak tolll yaaaa.

nun jauh dah nampak canopy berderet2



antara office kelolaan LBU

ayam golek, menu baru dalam ini tahun

golekkan mu membuat ku tertawannnn, lepas balik dari port klang...kepala terus berdenyut yuttt, petanda kena makan ubat

1 comment:

Eri-chan said...

ooo ni la gara2 sebab kau sakit kepala...tp kambing mmg sedap weh..