Tuesday, October 12, 2010

Nak double deck pulak

Tak abis lagi pasal men-shopping barang2 for our kittens ni. kali ni shrek ajak aku pegi pet shop looking for the new cage. apasal ko nak beli cage lagi ni haa...cage yang ada ni pun boleh telentang baring dalamnya.

all the permainan2 kittens ni tapi yang bulu2 tak berapa nak practical untuk kucing2 ku.

"ai rasa nak beli yang besar sikit lah...yang 2 tingkat tu, luas sikit. boleh diorang main kejar2 lari tingkat atas bawah."

"okaylah jom kita pegi."

Malas aku nak kata banyak, bangkak2 pun tetap dia sebut2 jer nanti. bagi pegi mulut diam lah.

looking for tempat minum air plak. taruk air dalam mangkuk manjang mangkuk terbalik jer dek penangan bergurau sakan 4 beradik

Jumpa cage yang shrek nak sangat tu tapi renggernya humangggaiii mahal gilozzz, nearly rm300 hengget. takdenya aku nak bagi shrek beli, shrek pun tak nak beli...mahal sangat. walhal size lebar sama jer dengan our cage yang dekat rumah tu cuma tak tinggi jer.

"takpelah malam ni ai nak survey online pulak, manalah tau ada yang lagi murah...untung2 boleh jumpa orang yang nak jual 2nd hand."

food for kittens

Korang ada info tempat2 yang menjual barangan kucing tak @ online shop ker...boleh hupdate dengan ai. tengah gigih mencari cage baru for our kittens ni.

1 comment:

Eri-chan said...

wah hobi.....
aku taktau...kekekeke...