Saturday, October 2, 2010

Not recommended

Tetengah malam, terasa perut mintak di isi lah...tak hagak2 permintaan tekak nak makan nasi briani tuh. azankan dekat telinga shrek, mintak teman pegi makan supper jom... mamat ni memang tak boleh dengar ai ni lapo...berdesup mai datang ambik.
Otak berfikir ligat, mana nak cari nasi briani memalam ni. nak pegi al-rausha takut dah tutup pulak, nak pegi jalan damai...tak berapa suka area tuh parking susah nau. Jom kita cuba makan dekat Castle Restaurant, Kg Baru lah. aku belum penah cuba try test lagi makanan dekat sini, shrek tu penah lepak minum2 jer tapi makanan nan ado mencubanya.

sup daging kambing for shrek

nasi briani tapi takde 3 type of sos pun - if nak jugak, tu dah di kira side order.
tak lalulah aku nak makan nasi semata dengan takda langsung yogart, mint sos, dengan kuah kari/asam...

Pineapple barbican - shrek fav

hot mocca for me

not recommended lah restaurant ni. nasi briani nya tak berapa lalu kat tekak aku, tapi bila sampai dekat tekak shrek...licin plak. untuk yang lain2 menu, ai tak taulah...maybe nasi briani not speciality dkt restaurant ni. untuk ai...al rausha still the best arabic restaurant for me.
Pada sesiapa yang ingin nak mencuba try test, restaurant ni terletak betul2 sebelah dengan station minyak petronas kg baru. parking di sediakan dekat depan restaurant and fee sebanyak RM2 untuk parking.

No comments: