Saturday, October 2, 2010

Old one tukar baru

It's time to change the camera, shrek nya camera ni dah tak tau jaman batu mana da... bila dia sibuk2 nak tukar tu, aku yer mengelinjer lebeh, al maklumlah...selama ni ambik gambo, update dalam blog guna handphone jer ko. macam dah soheh2 shrek nak bagi aku camera tu kan...tapi tak kira, nak jugak. ko tak bagi, aku ambik selamba kodok jer.

banyak pilihan ha rupanya, tapi beli ikut kemampuan yer tuan2 & puan2

aku pilih yang taklah mahal mana...yang sedang2 aja

pilihan kalbu...menepati citarasa merah geloraku

3 comments:

Mimy Hamid said...

bila nak rasmi ni..

Eri-chan said...

ko beli kaler merah kan?

Ann Ishak said...

mimi - dah rasmi pun
anis - of course merah menyala tuh