Tuesday, October 19, 2010

Sebulan hanya sekali

My white baby ni sekali je dalam sebulan antar pi mandi manda tapi sekali pegi mandi aku bagi spa sekali. habis cuci semua daki2 berkarat, lepas tu bagi spa polish pulak. step terakhir urut2an dalaman pulak, buang segala habuk debu dekat celah2 kerusi, dashboard bagi berkilat. akhir sekali barulah bagi aromatherapy treatment, barulah segar bugar wangi sentiasa...lalalala

Last antar butik spa sehari sebelum raya, tengah berkira2 bila nak antar for the next treatment lagi.


2 comments:

Mimy Hamid said...

lalala...mana eh nak buat spa dalaman untuk my baby iswara...dalam keta dah berkerak..7 tahun nya sampah pun hada...huhu

Ann Ishak said...

akak selalu buat dekat tempat akak service kereta...depat pekeliling tu kan ada proton service. ha dekat situ jer antar spa bagai ni...so far situ buat bersih. ko...7 tahun punye barang pun ada lagi dalam kete ka...hihihi. biasalah tu kan, samalah kita...akak ni lagilah siap ade lipas lagi. macam mane ek nak hilangkan lipas2 ni semua...?!!!