Tuesday, November 23, 2010

Teringin nak makan ikan mantah

Dah lama sebenarnya nak pegi makan dekat any sushi shop tapi masa tu asyik jer tak kena. bila masa dah kena, tapi tekak ni dan2 pulak nak makan nasi.

Mamat ni kadang2 tu punyalah payah nau nak ikut selera, manjang menu tak sama. aku nak makan ini dia pulak nak makan itu. dah tu cerewet pulak. senang2 aku pegi sendiri jer, tak kuasa nak layan heiiiiiiii

Last weekend, this two couple pun pegilah mentekeradah dekat Sushi King, AU5 selepas penat ku azankan dekat telinga shrek. barulah dia bawak aku pegi makan dekat sana...siap tarik muka macam mencuka....mai kita enjoyyyyyy makan puas2.

muka masam dah boleh tersenyum sokmo...pujuk baek punya


promotion for the month of Nov 2010

floot for shrek

for him

for me

of course for me, hot choc

our last drinks

3 comments:

-aNida OtHmaN- said...

salam kakan...salam pertemuan tangan dihulurkan...

kak ann sedap kah ikan mentah tuh..share skit rasa aPa tuh....tgk mcm best jaa.....

nice to meet u kakann....

FUZY said...

ummmm...dah lama teringin nk mkn sushi king..tp xdapat2 g,,,

Ann Ishak said...

anida - thanks dek to member me hihihihi, best tau baca blog ko dek. makanan tu ada promo valid until end Nov ni. glah cuba, memang tak nyesal punyeeeee.

fuzy - ari ni cuti, ape lagi sushi king menanti hihihihi