Wednesday, December 15, 2010

Bosan gilerrrrrrrrrr

Tak tau naper, haaahhhhh penangan wednesday mood kot. bosan seiiiii hari ni, orang pulak ramai yang cuti panjang sempena akhir tahun ni. aku pulak x dapat cuti lagi coz kena cover bos orang lain pulak......ai kan wantedd sec muahahahahah.

Yang pasti hari ni memang bosan gilerrr office pun sunyi semacam sampai perut gua berbunyi satu floor boleh dengar weiiiiii. bosannnn gilerrrrrrrrrrrrr

jom pegi makan dekat SR

ari ni nak cuba mee carry pulak, perhhhhh memang sedap meletop letoppppp


it's all under Pocket Saver Lunch promo ni just RM12 add on RM2 untuk aic lemon tea




2 comments:

Eri-chan said...

memang sedihla kau punya muke nokk

Ann Ishak said...

sekarang muka agak ada tegang sikit...minggu depan kita jumpa yer, aku dah completed with job, fullyschedule till next year...fuhhhhhh lega settle on time