Wednesday, December 1, 2010

Breakfast with BFF at Hometown Kopitiam, The Curve

Kali ni kita buat plan pepagi pulak, boleh keluar breakfast sama2 pulaklah asyik lunch jer bosan pening jugak ek nak cari tempat best2. untuk breakfast ni pun pusing2 jugak mencari coz sebelum tu memang tak plan nak makan dekat mana. akhirnya we decide to have our breakfast + lunch (dah nak tengah hari waktu tu) dekat the curve jer. senang coz lepas tu memang plan nak pegi shopping dekat ikea pulak and mimie plak nak jumpa 'kawan' dekat the curve tu.




barli lemon

asam laksa


No comments:

Sambal Tempoyak Pucuk Kayu

Assalammualaikum semua... Seronok la hari ini saya bersiaran di KUALA LUMPUR. Balik sekejab on biz trip, dapatlah spend time weekend de...