Friday, December 17, 2010

Cari bahan2 gubahan hantaran pulak

Belum hilang penat lelah mencari barang2 hantaran, skang ni pulun pulak sesi mencari bahan2 untuk gubahan. perancangan nak buat se simple mungkin, tapi alahaiiiiiii korang mesti dah tau yang aku dok siap pegi tengok bunga dekat SSF sana dalam entry sebelum ni kan. dok aiiiiii, i was advised by my colleague that bunga2 dekat SSF tu very the santik2 an look alive gitu. memang weiiiiii sekali pandang memang nampak hidup sangat + berkali2 pandang pun still nampak hidup jugak plus nak beliiiiiiiiii pulak.

Tu baru bab bunga2nya, bekasnya jugak kena ambik kira. taklah susah nanti nak mengendong barang2 hantaran tu pulakkan. mulanya nak beli bekas macam ni jer tapi tak cukup tinggilah pulak. nanti bak kata kakak ku, tak outstanding coz hantaran pihak lelaki dah tinggi semedang. shrek ni banyak berdiskusi dengan kakak aku merangkap kakak ipar dia tu pasal segala persiapan perkahwinan ni. kitorang ni kan buat setempat jer, so kenalah kedua2 belah pihak tau segala persiapan yang di buat. berbalik pasal bekas tadi, malas nak beli...meh pinjam sapa2 yang ada dulang pahar tu. tak nak pahar yang berat tu, cukuplah sekadar pahar made in Thailand tu jer, ringan melayangggggggg.

3 comments:

SURIA AMANDA said...

meh datang seremban pinjam dulang Lisa..dulang pahar berkaki tu jer la..xde la berat macam dulang tembaga..bila tarikhnya nih?

Ann Ishak said...

ya Allah alhamdulillah, bolehlah pinjam dengan lisa ni. moleklah kita pakat2 jumpa dekat seremban yer.

Eri-chan said...

aku ada dulang tu tapi kat koyan..heheh..bolehla pinjam dgn kwn yg bernama Lisa tu saje ye.