Thursday, December 16, 2010

Pinky girlsssss for pink grey wedding ceremony

Semuanya secara kebetulan babe...tak tipu mahhhhh, all the pink2 color ni semuanya secara kebetulan jer. punyalah sebelum ni pakat2 takmo pakai pink coz takut jadi sebahagian daripada ahli keluarga mimie pulak tapi memang dah namanya pun BFF kan...aura kekeluargaan tu memang lekat sangat. end up memang we olssss as a BFF ni gamaknya pakai pink sesajar ko.

Tak kisahlahkan dah memang we olsss semuanya ada aura keserasian yang mendalam sedikit sebanyak terlapit jugak sesama sendiri kan. hope we olssssssss akan terus menjadi BFF and ever yer...love you olssssssss muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

eri chan with her PINK kebaya, PINK grey at tudung and light choc at selendang. haah dengan mata shimmering grey from FreshKon jugak okay

masni with her white dark orange baju kurung, dark orange PINK at tudung and black handbag

me with white black red PINK baju kurung, black red PINK at tudung. aku kan pemuja merah, so walaupun macam mana pun gaya berpakaian mesti ada merah melekat dekat badan jugak

last but not lease my lenses glittering blue from FreshKon jugak

yang ni tuan tanah punya permintaan kot sampai marhaban group pun pakai baju pink woooo...ko hado

1 comment: