Saturday, December 25, 2010

Seasonal TV dah burn

Dah agak 2 weeks jugaklah si shrek ni macam bodoh balik rumah takda entertainment nak tengok. tv dah burn gamaknya, seasonal lah katakan. tv tu memang dah lama bangat since dari shrek kecik lagi tv tu dah ada. macam pak hj dengan motor dia lagi tuaaa dari aku weh tapi condition masih okayyy lagi. orang dolu2 ni pakai guna memang cermat, tu yang bertahan lama sampai sekarang masih boleh guna pakai lagi.

Tapi tv shrek ni memang aku tak tau naper, dahlah orang yang terakhir sekali tengok sebelum rosak adalah aku huhuhuhuhuhu tapi so far masa aku tengok tu okay sesajar. lepas semalaman bila shrek ON pulak dah tak mau menyala lagi...siap ada bunyi pelik2 dalam tv tu sendiri. aku azankan, kita beli yang baru jelah, tv tu kita buang je. tapi shrek tak mau, dia still insist nak baiki jugak dengan alasan ni tv lama arwah bapaknya. sayang sangat nak buang, at least nak simpan buat kenangan.

Back to our new tv, Panasonic LCD 42' come with Sony Home Theater it cost almost 3.5k jugak for our house. since kita bakal laki bini dah pakai Astro Beyond, tak payahlah nak beli LED bagai yek, for this moment lah. belanjawan kurengggggg mengalakkan buat masa ni, mengalir laju ke persiapan perkahwinan je.

tengah tunggu escort for helping us transfer the thing inside our vehicle


1 comment:

Eyra Rizal: Your MUA said...

PROMOTION MAKEUP CLASS AWAL TAHUN!!!! BASIC TO ADVANCE CLASS (RM350 retail)
PROMO PRICE: RM295 ONLY!!!! LIMITED SEATS!
DATE: 9/1/2011 & 30/1/2011 (PICK 1)
PLACE: LAMAN SERI HOTEL, SEK 13, SHAH ALAM(NEXT TO PTPL)

REGISTRATION WILL BE CLOSING ON 1/1/2011
CALL/SMS 016-2128740 (EYRA RIZAL) TO REGISTER.
*STUDENTS WILL BE ABLE TO JOIN E.R TOUCH TEAM.