Friday, January 21, 2011

Online Shopping

Dunia sekarang ni semuanya mengunakan teknologi internet. kiranya internet tu dah tanpa sempadan laaaaaa ni kan. samalah jugak dengan shopping. orang sekarang ni takdelah susah payah nak pegi menapak ke shopping mail untuk membeli barang. sekarang apa aja yang kita nak beli @ cari semuanya boleh dapat dengan menggunakan talian tetap @ broadband @ wifi segalalah. cari guna search engine jer semuanya ada samalah concept dengan online shopping. nak beli baju ada seluar ada handbag kasut sampai tudung pun ada kalau untuk barang2 perempuan. lelaki pun sama tak kurang hebat jugak.

Senang ye dok...pilih2 mane berkenan, make a payment and tunggu jer barang sampai umah. mak pun suka shopping online. bukan apa, kadang2 tu memang malas nak mencari barang yang kita nak tu dekat luar, cari2 online jumpa pulak, mak sebat je lah.



Kuality masih sama macam yang aku tengok dalam website jugak...puas ati membeli secara online ni.

2 comments:

Eri-chan said...

aku masih tak berani..

Ann Ishak said...

tapi memang kena pilih betul2 babe...agak harab jugaklah masa tu nak percaya tapi alhamdulillah dapat yang memang betul2 elok. tu je sekali, takmo ulang lagi lah