Friday, March 18, 2011

Langkawi Day 3 : Pantai Cenang lagi

Ni tengah gegas2 nak balik motel...plan tiba2 nak mandi laut da datanggg. keluar dari Bird Paradise pun dah 6pm, takut 7pm dah gelap. takkan waktu maghrib pun nak berendam lagi dekat laut. mau pulak kena tarik dengan momok laut...eeeeiiiii

Huhuhu dah ku agak memang tak sempat punya dengan jarak yang agak jauh nak balik ke motel, mesti sampai hari pun dah gelap kan. tapi untuk tak menghampakan, jenjalan pun jadilah sementara nak tunggu masuk maghrib tu. dekat sini kan famous dengan mat2 salleh suka duduk berjemur, tapi kali ni korang tengoklah mamat melayu jati yang dok tayang perut dekat tepi pantai. statement yang memang tak boleh nak berapa blahhhh...nak sejukkan perut.

Jangan risau aku takkan buat adegan tunjuk perut tu tapi ai tunjuk betis sikit je hahahaha. perut pun dah start buat lagu dikir barat jugak ni...tapi nak balik motel dulu mandi, tunaikan tanggungjawab...settle semua baru boleh pegi cari makan.



Okay jom jommmm balik, hari dah maghrib dah ni. orang tua2 kata tak elok duduk luar rumah bila dah masuk maghrib ni.

2 comments:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

bla la dpt g langkawi ni...asik kojeeee memanjang!

Ann Ishak said...

takpe koje cari kumpul duit...baru boleh g langkawi