Saturday, May 21, 2011

Barangan plastik

Memang peliklah kalau pegi Ikea tak rempat apa2 kan. walaupun waktu makan hanya diperuntukkan 2 jam saja...takpe, shopping sempat lagi tuh walaupun makannya agak lama. kali ni memang aku nak beli set pinggan mangkuk sudu garfu cawan plastik pulak. manalah tau besok ada anak kecik, dah ada pun set pinggan mangkuk untuk depa guna. senang jugak kalau tetamu ada anak kecik datang bertandang dekat rumah, momantaiiiiiii dah ada set untuk diorang guna jugak.

Petangnya pulak pegi high-tea dekat Istana Hotel...dapat jugak ole2. isinya dah habis tapi bekasnya masih ku simpan....


3 comments:

Mimy Hamid said...

aku pun collect gak sudu plastik budak kecik IKEA ni..sendiri pakai sukeeeeeee

Ann Ishak said...

kan...aku pun dah pakai siap simpan dekat office juga

Eri-chan said...

aku suka gak bekas tin ni..ceh..hantu tin sungguh. now aku ada hilton dgn apa tah lagi 1 zcat bagi