Sunday, May 22, 2011

China mari emas punya

Lama sudah kakak aku pergi ke Shanghai, rasanya sebelum dia pergi umrah tempoh hari. lama jugaklah dia dok peramkan hadiah untuk aku ni :( tapi akhirnya aku terima juga sehari selepas selesai kenduri arwah ayah. selain dari gelang ni, aku dapat hand made table runner yang penting merah menyala gitu. belum snap lagi sebab ingatkan nak taruk dekat meja makan lepas tu baru snap2 gitu. semua adik beradik dapat yang sama, haruslah pakat hari raya pakai table runner yang sama setiap rumah.

3 comments:

Mimy Hamid said...

lawa.......merah wajib kan..

Ann Ishak said...

tentu wajib

Eri-chan said...

wei tangan dah montok...