Friday, May 20, 2011

Makan tika lapar...tapi aku makan

tika nafsu sedang memuncak mencanak naik untuk makan itu ini. tulah bila datang lunch dekat Ikea ni, gamaknya jadi cam jakun semacam. semua benda pantang nampak, memang nak je order sama. lunch hour yang 2 jam di peruntukkan untuk makan sepenuhnya lalalalala memang aku sukaaaaaaaa. takat dayabumi ke Ikea tu memang alahaiiiiiiiiii sampai saja.

salmon apa tah namanya

meat ball

wajib ambik tart egg

sunat ambil daim cake

dalam banyak2 menu dekat atas tu, aku cuma makan sup of the day ni je....wiiiiiiiii percaya ka?!!!

5 comments:

InaAchik said...

ann, anda follower ke 550...
terjah blog cik kaki utk tgk apa yg anda dpt... :)

Ann Ishak said...

hahahahah memang harus aku terjah...thanks babe

Mimy Hamid said...

tetiba IKEA skrang dah kena tutup ...halal ke?? adehh tertekan masuk dlm darah daging ni..

Ann Ishak said...

ikea halal la...memang suatu ketika dulu ada kes pasal sausage kalau tak salah tapi ikea ambik iktibar dari situ. so diorang buat samak semula semua dapur2 diorang tu. sekarang memang dah di iktiraf halal.

info ni dapat dari Halal Course yang aku pegi and speaker tu sendiri adalah orang yang membuat menyamakan dekat ikea.

Eri-chan said...

aku sampai la ni tak makan2 semua mende2 di atas tu. hampeh tulllll