Thursday, May 26, 2011

Noodle Station for gossip girls

Penat shopping, masa untuk makan pulak. dah kata menonggok dekat Stage tu kemainlah lama, bila dah abis borong memasing, barulah rasa perut ni lapo kemain. port seterusnya untuk lunch adalah di Noodle Station. ada macam2 variety of mee ada dekat sini, tapi nasi jugak ada, jangan kecewa ye pada pencinta nasi. memang banyak ye outlet Noodle Station ni tapi memandangkan tika ni aku dengan BFF berada di Mid Valley, so dekat MV pun ada jugak ye.

I Love You Lemonade hahaha nama tu aku paling ingat sekali for Anis's drink ye. menu makanan pulak Springy Noodle with Beef Pastrami. as her review, sedap dan dia makan sampai licin. Portion nampak macam sikit je tapi memang kenyang bila makan. pingan je tu yang sekapal.

For me is Mocca Ice Blended lah...wajib pilih. makan pulak Mee Kari...sedap tidak mengecewakan sampai hirup2 kuah tu.

Reen jugak sama drink nya dengan saya, Mocca Ice Blended. not too sure apa makanan yang di order.

Mimie with her fav (katanyalah) Tomyam Fried Rice with drink not sure apa namanya. rasanya kalau sesuap aku kata memang best tapi kalau dah bersuap2 tu aku kata takmo dah. sebabnya ada perisa yang membuatkan aku rasa cepat muak.

My 2nd drinks is Hot Honey Lemon Tea. duduk melepak macam biasalah sampai 2 3 jam. meja lain silih berganti orangnya tapi tidak meja yang ini.

3 comments:

Mimy Hamid said...

nasi goreng tomyam megat lagi sedap...opssss

Ann Ishak said...

harus cuba tuh...baru tau hihihih
ada brannnn?

Eri-chan said...

mee dia sikit sangat..tak kenyang kalau memang lapar gile