Friday, May 27, 2011

Rumah kosong

Selepas aku confirm untuk continue tinggal dekat umah sekarang ni sebelum nak kawin dulu...dan selepas housemate pun sikit2 pindah barang. akhirnya tinggallah aku sorang saja dalam rumah ni sementara menunggu bakal laki dalam lesen besar duduk bersama. memang terasalah sunyinya especially bila malam menjelang.

So bila ujung minggu tu mulakan buat segala kerja pemunggahan barang2 untuk bawak masuk jugak sikit2. makan pun apa ada je waktu ni benda2 yang kering sebab peti ais still lagi dekat rumah bakal MIL (tapi skang dah jadi MIL pung). kettle untuk masak air tu memang adalah, dapat jugak buat air barang segelas huhuhuhuuu. aku lebih banyak makan dekat luar je waktu ni, senang sikit.

Ada masa terluang ujung2 minggu mulalah kemas sikit apa2 yang patut dulu. waktu ni umah memang kosonglah, bila bercakap tu dah macam dok dalam gua ko...bergema. tapi syokkkkk seh sedang je nak kemas.

Untuk a few week sebelum kawin ni, hanya ini je peneman malam ku. tu nasib ado, tak kalu lagilah aku bosangggggggg

3 comments:

Mimy Hamid said...

tak sabor nengok deko umah sekarang...leh ar buat pot luck..amacam

Ann Ishak said...

boleh...but not know la
bila...tunggu nanti diberitahu

Eri-chan said...

ada alas leh guling2..hehehe