Tuesday, May 24, 2011

Special Post

Hari ini dalam sejarah, aku telah menukar my header blog kepada sendiri punya header yang telah di cipta khas oleh cik ina dari http://inaachik.blogspot.com

Memang aku suka dan teruja sangat dengan hasilnya. terima kasih banyak2 kepada ina...aku tak tau berapa banyak terima kasih dah aku bagi dekat cik ina ni tapi aku tetap nak ucap terima kasih jugak. kalau nak tunggu aku buat header sendiri ni, memang takda yang menjadinya...seriously memang aku tak pandailah bidang2 ni.

Aku jugak nak ucap terima kasih kepada my BFF yang dah bagi komen tentang apa yang patut, perlu, tak perlu @ perasaan kacau pada preview sebelum ni. dari situ aku dapat perbaiki segala yang kurang tu jadi lebih, buruk tu jadi sedap mata memandang and apa yang dirasakan berguna untuk aku, aku akan perbaiki. aku memang suka komen2 korang, sharing is caring kan.

Last but not least, thanks a million to all of you.

5 comments:

Eri-chan said...

sejuk sikit mata aku baca blog kau..haha giler serius aku ckp ni

Mimy Hamid said...

ok la camni...cool je..

Ann Ishak said...

thanks babe

Mimy Hamid said...

pemborong terbesar hari itu..hehe yeah sudah terjebak stage

Ann Ishak said...

sudah mau stop dulu...berlebih sudahhhh