Monday, May 23, 2011

Tron for movie day out

Manghaiiiiiiiii lamanya n3 ni aku peram...mau dah jadi tapai masam. tapi takpe, aku tetap nak taruk jugak dalam ini blog sebab nanti senanglah aku nak recall balik samada aku penah tengok citer ni ke tak. aku ni pelupa sikit.

Sebelum tengok movie kenalah isi perut dulu. ingat lagi masa ni aku juga sedang sibuk bz bee dengan hal2 kerja kawin untuk diri sendiri. tapi masa untuk beriadah jugak tetap ada. adalah sangat memenatkan untuk hal2 perkahwinan ni, so perlukan masa untuk rehat2kan minda dan badan juga. makan dulu di Popeye Wangsa Walk.

Bagi semangat membara teruja terpesona untuk menonton. budak2 memang suka ambil gambo dekat replika tu sampai aku pulak naik segan. segan bukan apa, semua orang dok tengok2 je replika tuh. memang pulak malam tu ramai jugak yang nak tengok mid night gamaknya.


Dua orang ni walaupun mata dah memang sembab2 je tapi tetap gigih demi Tron punya pasal. sebenarnya aku bukanlah nak tengok sangat, saja nak teman Faizal je. lepas tu aku bantai lelap tido dalam tu sampai abis citer.

This time no review lah....dah berabat pulak citer ni keluarkan. takde gunakan aku nak review2 lagi.

4 comments:

Mimy Hamid said...

mata nampak benor layu

Ann Ishak said...

masa ni tengah sibuk pasal kerja2 kawin, rehat pun kurengggg

Eri-chan said...

aku tak tgk citer ni pong

Ann Ishak said...

takpe...cari ye cd 10 hengget tu