Wednesday, June 1, 2011

1st HoneyMoon - Kemaman Terengganu

Tengok2 belek2 gambo lama, terjumpalah ni dalam list2 gambo ni. i found a snapshot taken during our 1st honeymoon, 1 month after we were married. taklah pegi jauh2 pun sampai luar negara sana, kami cuma balik pantai timur je.



Sampai je Kemaman, benda pertama yang harus cari adalah satar dengan kepok lekor. tak dapat makan otak2 sebab dah abis pulak. lepas makan baru balik ke destinasi sebenar arah tuju.


Walaupun 1st honeymoon, tapi kami pegi tak lama mana pun, rasanya tak sampai 2 hari. bukan senang si Faizal tu nak dapat cuti, kalau cuti pun manjang tak sama je hari dengan bininya ni. tapi bila ada yang sama cutinya tu, memang haruslah kepala ku pusing2 plan nak pegi honeymoon lagi hikhikhikkk.

4 comments:

Eri-chan said...

kalau p trg, kopok lekor wajib makan..kat KL x sedap ok.

Ann Ishak said...

kepok ori ganu rasa tulang ikannya tapi kepok ganu jual dekat kl rasa tepung je lebih

Mimy Hamid said...

teringat kepok lekor losong la..kemaman nya tak pernah rasa

Ann Ishak said...

anak tekak ku merasakan sama je hihihih...meh kita pi kemaman pulak, boleh make kepok lagi