Sunday, June 19, 2011

Kurang dari 5 hari sebelum majlis

Waktu ni aku dah start cuti kawin tapi masih lagi tak boleh nak balik kg, banyak lagi benda yang nak kena buat sebelum tu. orang kg dah start bising2 je suruh balik cepat tapi nak buat macam mana, ada lagi yang tak selesai dengan sepenuhnya.

Balik ni sekejab je, just nak antar barang2 ni ha. segala hantaran pihak lelaki dan perempuan semua hangkut sekali pudat je. bukan dekat nak berulang alik pun kan, makanya susunan kena betul seupaya barang tak rosak dan boleh muat semuanya.

Masa sampai tu, khemah baru nak pasang. sempat tengok jugak pemasangannya tapi taklah tunggu sampai abis pun. kena rush balik KL semula sebab ada perjumpaan yang dirancang kena tunaikan dulu.

4 comments:

azieazah said...

Semoga segala urusan berjalan lancar dan majlis meriah.

Nanti tunjuk gambar pelamin ya? Tema kaler apa?

“Bogel Menuju TUHAN” by Zahiril Adzim...

Ann Ishak said...

insyaAllah, ni kisah last year yang masih terperap lama

Mimy Hamid said...

bakal pengantin time ni sibuk tak duk diam..heheh sempat berjimba ngan kengkawan di malam hari

Ann Ishak said...

kwang kwang kwang....

Sambal Tempoyak Pucuk Kayu

Assalammualaikum semua... Seronok la hari ini saya bersiaran di KUALA LUMPUR. Balik sekejab on biz trip, dapatlah spend time weekend de...