Friday, June 24, 2011

Muffin for door gift

Seperti biasa cerita kerja kawin tak abis lagi walaupun kami dah lebih 6 bulan pun menjadi suami isteri. biasa macam tu, sikit2 nanti lama2 abis jugak ceritanya. ni pun dah nak sampai kemuncak. jadi tak lama lagi abislah episod kerja kawin.

muffin for our door gift jugak

Walaupun kerja kawin aku di buat di kg tapi semua persediaan untuk itu di lakukan di bandar. macam kakak2 aku, segala kelengkapan semuanya dia rembat beli di Seremban & Nilai. Aku pulak dengan abang & SIL banyak membeli/order di KL. untuk muffin ni, aku order di Shah Alam dan menjemputnya pun di SA jugak.

Makanya sebelum kami semua pulang ke kg, aku kena make sure semua barang mencukupi, takdalah istilah nak cari last minutes ni. bukannya dekat kg aku nak berulang KL pung. Seremban tu bolehlah tapi dah leceh nak mencari bagai bila waktu2 terakhir.

3 comments:

Mimy Hamid said...

muffin ku ditempah oleh kakak si masni..pehh sedap tp tak dpt mkn..korang dpt kan

Ann Ishak said...

rasanya macam tak dapat je...jab tengah pikir emmmmmm

Eri-chan said...

x dpt ok..sila buat balik