Monday, June 27, 2011

Raikan CINTA

Bukanlah cupcake aku pun tapi aku dapat dari officemate yang sambut wedding anniversary nya hari ni.

Happy Anniversary ya. Semoga kehidupan anda berdua sentiasa aman dan damai selalu, sayang dan cinta sentiasa. Semoga bertambah lagi zuriat buat peneman yang sorang tu ye...insyaAllah

Trend office aku sekarang ni, bila wedding anniversary je dapat cupcake. macam last year aku biasa dapat coklat je, tapi apa2 pun kawan2 jugak untung perut tekak dapat merasa.

4 comments:

Mimy Hamid said...

patutkah trend ini kita ikuti...mari kita fikirkan bersama...hehehe

Ann Ishak said...

ermmmmmmmm...tengah pikir

Eri-chan said...

jgn copycat kawan2..tauuuuuuu..haha

Ann Ishak said...

dosa tau...nanti kawan2 marah terus post dalam burung2 berkicau