Sunday, June 12, 2011

Wedding present yang pertama

Hadiah perkahwinan yang pertama aku terima dari owner tempat aku buat tempahan door gift. tak sangka dia buatkan sendiri lampu tembikar ni. sebelum ni aku just mintak dia buatkan labu sayung je, teringin nak menyimpan air dalam labu sayung tu. anw terima kasih kepada owner tu atas hadiah yang di beri.

10 comments:

InaAchik said...

bagi free beb?
baiknya!!!

#beb, ko ni per kes?! tgh buang masa khatamkan blog aku ker aper? abes entry2 lama ko komen. tak terbalas neh... hehehhee...
nway, thanks syg! :)

Ann Ishak said...

hahahaha aku baca blog ko macam aku baca novel babe...tak abis2

Eri-chan said...

special made for special customer laa

Mimy Hamid said...

syg nya nak pakai...buat hiasan sajo la

Ummi Nisaa said...

Tahniah! Tak ramai yg dpt rezeki mcm tu...

Fafau De Craft ( Zana ) said...

wahh,bestnya...nak! :p

Ann Ishak said...

Eri - special ker, terasa dihargai...hati berbunga riang

Ann Ishak said...

mimy - memang untuk hiasan tapi betul noks, sayang nak taruk lampu dalam tu. cuma taruk lilin je...tapi cantik pulak bile bercahaya

Ann Ishak said...

ummi nisaa - alhamdulillah, memang tak sangka boleh dapat. murah rezeki orang kata

Ann Ishak said...

zana - best, nanti tempah gift dekat owner tu, boleh dapat hadiah juga.