Wednesday, July 6, 2011

1st present nun jauh diterbangkan

Yang ni Jakarta mari, dekat Bandung pun ada jugak

Keterujaan mendapat bungkusan dari Jakarta, tak sabar nak bukak walaupun dah tau apa dalamnya ngehhhhhh.

Ni dia...Prune Layer Cake in d house. harga untuk 1 kek ni adalah menjangkau RM100++ but aku tak beli, kek ni kiriman kawan dari Jakarta untuk aku sempana birthday akan datang ni nih. kebetulan my SIL ada dekat sana melawat anak buah aku, terus dititipnya sama untuk di bawa pulang.

Thanks Dayang, kerana kamu mengingati tarikhnya hari lahir ku. sudah lama tak ketemu sama kamu, tapi ada plannya untuk ke sana. kapan tidak tahu lagi, apa2 akan ku kabarin sama kamu ya...daaaaa

4 comments:

Mimy Hamid said...

nak rasa sket..............

Ann Ishak said...

nanti jumpa...ku keratin ya

Eri-chan said...

jauhnya datang..seronok bukan?

Ann Ishak said...

eri - sudah tentu