Friday, July 15, 2011

3 in 1 event - Birthday Celebration

Dah namanya 3 in 1 event, tentu ada 3 occasion untuk makan2 kali ni. salah satunya adalah sempena nak menyambut bulan Ramadhan al Mubarak ni. yelahkan bulan depan kita dah start berpuasa selama sebulan, lepas tu yahooooo besok hari raya.

2nd occasion pulak adalah sambutan birthday for month of July pulak. since birthday aku pun dalam bulan July, merasalah lagi tiup lilin. yang bestnya i share kek birthday yang sama dengan my hotterboser sebab dia pun born in month of July, tu yang serasi bersama tuh ahakssss.

Boss tiup sebatang lilin je, yang lain aku terpaksa tiup. dekat belakang tu memang nampak sikit je staff, sebenarnya yang dekat depan meja tu dah penuh staff.

Nampak casual je pakaian staff semua ek....okay sebab today is Friday. kami semua sebenarkan memakai smart casual and NO tie for men but jeans and bermuda still not allowed.

4 comments:

Mimy Hamid said...

kami pun simple friday ..but casual jeans is allowed..yahooo opis makan makan kenyan gwooo

Eri-chan said...

err..takle kasual. benci

Ann Ishak said...

mimy - best wooooooooo makan sampai muntah

Ann Ishak said...

eri-chan - okay lah tu...janji tak kena pakai uniform kan