Saturday, August 27, 2011

27th Ramadhan - William SS2

Berbuka minum air + makan kurma je dekat rumah...plan malam ni nak makan dekat William SS2 lagi. dalam keadaan jalan yang ratanya memang sesak, gigih jugak tu nak pegi makan dekat sana bagi memenuhi permintaan anak tekak memasing. maklumlah orang dah mula sibuk nak balik beraya di kampung, aku dengan laki masih relax je lagi dekat bandar. nak buat macam mane, kami kena kerja lagi on Monday nanti...insyaAllah petang or malam raya tu baru balik kampung.

fettucini meatball cabonara - highly recommended sepinggan ni boleh share 2-3 orang, memang besau portion nya. aku tak abis pun, tapau bawak balik...plan sahur nanti ngapngap lagi kalau lalu dek anak tekak ni.

Ribena Longan ni pun share jugak gelas besar - highly recommended

lamb steak kalau tak salah aku, Faizal kata sedap jugak

4 comments:

Eri-chan said...

lamb la...lamp kalu...lampu..hehe

Ann Ishak said...

hihihihi jab aku betulkan...

Mimy Hamid said...

william baru la ni

Ann Ishak said...

haah...