Tuesday, August 9, 2011

9th Ramadhan - William SS2

Ni tempat fav Faizal, memang setiap bulan kami akan makan dekat sini bagi memenuhi permintaan anak tekak dia. aku peneman setia memang tak boleh ditinggalkan, katanya kalau aku takde...dia takmo pegi. eh...William dah pindah kedai ye dekat shop lot dekat dengan tempat lama jugak. malam ni pun Faizal tak bagi aku masak untuk sahur, dia ajak makan luar lagi. alasan sampingan, nak jalan2 dating2 sama2 di malam hari walhal besok nak keja nih.

nasi arab...sedap, lembut nasinya

datang dengan kambing ni...aku dah lupa apa namanya. kuahnya sedap creamy je

air ni pun aku dah lupa campuran apa, gelas besar boleh share bersama

4 comments:

Mimy Hamid said...

eh william ada nasi arab kah??

Ann Ishak said...

adalah...

Eri-chan said...

pernah pergi sekali je,...william tepi longkang dah takde ye?

Ann Ishak said...

skang dah dekat kedai pulak tapi still area yang sama