Thursday, September 22, 2011

Bila laki pulak yang shopping sakan

Lepas raya ni biasanya takdanya lagi nak pegi shopping kan sebab ongkos dah perabis masa raya ari tuh...termasuklah aku hahaha. tapi tidak pulak bagi my laki si Faizal, lepas raya nilah dia sakan shopping pulak. sakan taklah sakan sangat tapi banyak jugak dia membeli untuk diri sendiri. yang pasti penat sungguh aku mengikutnya shopping, nak beli bebaju dia ni je ambik masa sampai 3 hari terturut2. gila betikkan shopping baju sampai 3 hari berturut2, bukan apa...ingat senang nak cari size comel macam my laki tu. tu yang aku selalu amalkan konsep bila jumpa je baju yang dia boleh pakai, memang sah2 aku rempat.

hari pertama borongan

hari ke dua borongan

hari ke tiga borongan

Walaupun helainya taklah banyak mana tapi harganya aku agak2 boleh dapat berganda baju aku gamaknya. baju lelaki ni mahal2 jugak kan, dahlah design sama je tapi humangaiiiiiiiiiiii mak boleh pitam tengok regernya yang mampu merentapkan saluran pernafasan ku... takpalah dia bukan selalu pun shopping sendiri, biasanya every month aku je yang belikan baju untuk dia + aku jugak, kira sama2 dapat baju barulah. takpakan macam tu, sekarang beli baju laki...besok dah ada anak beli baju untuk anak pulak ahakssssssssss

6 comments:

Mimy Hamid said...

dasatnya pemborongah...eh lelaki ni

rATu kEBaYA said...

boleh tahan hasil borongan itu

Cik SHiNJU said...

owg laki nye baju mmg mahal..
kasut pun sama..kalau kita manjang
ade sale kan..huhuh

Ann Ishak said...

mimy - haah la laki ku

Ann Ishak said...

RK - nasib tak setiap bulan, tak kalu mau kita pulak yang tak shopping

Ann Ishak said...

cik shinju - tau takpe, sehelai baju dia boleh dapat 2 helai baju kita ni