Thursday, September 8, 2011

Gift dari China

Mesti ramai yang dah start bekerja sekarang ni kan. over raya la tu kalau cuti lagi sampai sekarang. atau mungkin jugak baru mula nak cuti sebab raya ari tu tak dapat cuti pun. aku pun ambik cuti lepas raya, okay jugaklah dapat jugak bercuti kan. hari ni datang office dapat hadiah dari China, thanks Cepul for the gift. so nice, macam tau2 je kan aku memang nak cermin sebab cermin yang lama dah pecah...terjatuh wehhhh bukan sengaja pun.

cermin sakti terbang dari China

gula2 ni memang best...ada masam2 sikit rasanya

2 comments:

Mimy Hamid said...

i have that mirror also frm china..

Ann Ishak said...

baguslah