Monday, September 19, 2011

Teratak Ayahanda ditinggalkan lagi

Hari raya ke 2, kami akan meninggalkan teratak ayahanda untuk balik ke kampung Faizal pulak. rumah ini akan sepi lagi. maybe dalam musim raya ni anak2 ayah sibuk dengan aktiviti masing2 dan tak sempat nak menjenguk rumah ayah. next month insyaAllah kami akan balik barang semalam dua di rumah ayah lagi.

motor peninggalan ayah tu akan di bawa masuk ke dalam rumah sepanjang rumah ni kosong

sibuklah budak kecik ni menempel dekat mamat ni, nangis2 nak ikut kitorang balik...alahaiiii

alia

anisa

On the way balik ke KL, jalan memang boleh guling2 atas jalan pun...kosong je bila dah masuk highway LEKAS. memang bestlah highway ni, perjalanan memberangsangkan tanpa perlu menekan padel break. tapi sebelum masuk highway tadi, masyaAllah jamnya jalan baru dekat Bukit Putus, rasa macam nak pusing balik masuk ikut jalan lama.

4 comments:

Mimy Hamid said...

moh raya ke perak pulak...yeahaa

Eri-chan said...

2 budak tu kembar kerr

Ann Ishak said...

Mimy - haaa jom

Ann Ishak said...

eri - tak, sorang kakak, yang berdukung tu adik. dalam gambo nampak macam sama besar je kan tapi kalau realiti kakaknya tinggi lagi dari adik