Thursday, October 13, 2011

Bangi Kopitiam Taman Dagang

OUR LIFE OUR CULTURE...sesuailah tu dengan motto hidup ahkak ni yang serba sederhana segala serba serbinya. dengan perasaan yang tak berapa nak tetap selepas balik dari menonton cerita yang pun tak berapa nak mantap, terus je ahkak merasakan lebih baik pegi makan melantak, balik rumah terus lelap saja tanpa berlalu memikirkan kenapalah cerita tadi macam tu macam ni kesudahan yang menjadi tanda soal....eh terbelit sudah ayat penangan dari Al Hijab yang tak berapa nak IN tuh.

mee udang

kopi susu dengan limau suam

Ahkak memang suka sangat datang sini sebab ahkak ni berjiwa klasik fm dek...suka naulah tengok deko barang2 lama + antik nih. ikutkan nak je ahkak tanye dengan tokey kedai tu, mane dapat barang2 macam ni...teruja jiwa raga deh. sambil2 tu ahkak ni teringin jugaklah nak tengok Kid dari kumpulan Search tu sekali. dengarnya dia selalu melepak dekat BTHO betul ker, tapi setiap hari ker dia ada dekat sana. dulu masa ahkak ni kanak2 hingusan, memang minat betullah dengan Kid ni, sampai siap tampal poster belakang pintu, gunting gambo tampak dalam buku tulis lekat dekat sebelah gambo sendiri. feeling2 dah besar nanti boleh main kawin2 pulak...ahaiiiiii hebat imaginasi zaman budak2 dulu ek.

yong tau fu - teknik gambo ala tangan terkena penyakit gigil2 tapi takpe tetiba gegendang telinga menangkap panggilan nama glamor ahkak di panggil2. rupanya Eri Chan dan partners makan bersama tapi sayang mereka ni dah nak bayar baru bersua muka...tak kalu boleh jugak ahkak pow pasangan nih muahahahahah

3 comments:

Mimy Hamid said...

lol jumpa kat situ ke si eri ..hahahaha....kelakar la korang...ai suka gak bangi kopitiam tetiap minggu lepak kat areaumah tu je makanan dia leh terima tekak..sedappppppp

Eri-chan said...

aku suka minum teh 3layer tapi paling sedap kat coffee box gombak tu jugak..hadoiiii

Ann Ishak said...

apa lagi jommmmmmmmm lah