Tuesday, October 4, 2011

Bila masa korang menulis karangan belog...!!!

Saya memang update entry hari2, basi tak basi cerita tu bergantung atas keinginan saya sendirilah yang menyusunnya bila masa nak keluar belog. setiap kali dah siap satu2 entry tu, terus je set auto publish, pun ikut keinginan sendiri jugak bila masa nak keluar belog. saya tak pernah update belog semasa waktu kerja yang gajinya berbayar ni. macam manalah nak update dekat tempat kerja kalaunya segala belog FB youtube or sebarang entertaiment web kena beBLOCK weh...nasiblah badan.

Boleh je nak bawak broadband tu tapi bila pikir balik, ermmm memang saya tak sempat pun nak berblog di waktu perdana kerja ni. aleh2 buat dekat rumah jugak, tapi takpelah ye sekurang2nya boleh jugak berkarya (macam hebat sangat pun entry ko kan....poyo je ko ni tokkkk) dengan tenang bila berada di rumah tanpa sebarang gangguan.

Korang pulak, bila masanya korang berkarya...meh kongsi bersama

12 comments:

azieazah said...

Sama ler kita. Kat ofis memang tak berani nak buka internet utk kegunaan peribadi. Banyak guna untuk berinteraksi dgn client jer.

Kadang2 bila ada idea, buat draf dlm word doc. pastu copy kat blog di rumah.

Biasa memang update or bw dari rumah jer. Rini cuti MC, so bw skan-sakan!

Mimy Hamid said...

opis...hahahah ngaku ni...sebab waktu senggang opis banyak especially time bos kuar meeting...relaks jap mak ni,..rumah cannot ai bosan............jemu pulak hadap blog

Ann Ishak said...

kak AA - samalah kita kak, kalau tetiba ada idea tu terus buat karangan dekat word...memalam nanti baru transfer masuk belog

Ann Ishak said...

mimy - bestnya dapat macam tu kan, ni tak...baru nak mengarang dah kena panggil buat itu ini, mana tak sebu otak ku

eelobor said...

saya pula ikut dan masa saya jer....

Ann Ishak said...

lagi best macam tu kan

ABU said...

aku kalau blh nak update hari2..tp tengok keadaan dan masa la..

Deqna said...

saya update ikut suka jer.. kadang time free pun tapi cam mlas nak update tak update gak.. tapi kadang time bz pun tapi tgh beridea nak blog.. blog jugak lah.. time masak pun sempat kengkadang tuh..hehe

Ann Ishak said...

abu - kalau tak kena masa pun tak bleh jugak kan

Ann Ishak said...

deqna - tak tahan betul bila sampai tang masak tuh...kira sempat jugak tuh hihihi

SURIA AMANDA said...

kat opis i ni fleksible..tapi baru2 ni FB dah kena blocked..huhu...bengang...

Eri-chan said...

selalu kat rumah malam2. tapi sekarang pagi2 sebelum working hours. tapi ituler takdela gambarnya.....heheheh