Sunday, October 9, 2011

d'Cengkih @ TTDI

Restoran yang menyediakan makanan2 tradisi negeri Johor di Taman Tun Dr. Ismail yang beroperasi seawal 7am sehingga sehingga 630pm setiap hari.

Ada 3 type of makanan mengikut waktu seperti sarapan pagi, makan tengah hari dan jugak minum petang.

minuman pilihan, teh tarik for Faizal and teh o panas for me

makan pulak bersama ubi kayu rebus cecah kelapa dan kodok pisang

Layan pulak persembahan dari warga yang tak berapa nak emas ni, perhhhh memang terbaiklah rasanya untuk acara minum petang kami hari ini.

Restoran d'Cengkih
No.6, Jalan Tun Mohd Fuad
Taman Tun Dr Ismail
60000 Kuala Lumpur

7 comments:

Eri-chan said...

boleh layan gak ni..bagus2..

Ann Ishak said...

dengar ceritanya mee bandung muar dekat sini sedap...cubalah lepas tu review utk aku ye

Kathy Tuah said...

lama dh x makan ubi rebus..

Mimy Hamid said...

wahh mkanan johor...best best

anamizu said...

warga tak berape nak emas eh kak? hehe..kelakar la akak ni :P


luv,
cik ana

Ann Ishak said...

cik ana ku cayang - hehehe ye lah...kang kata warga emas tapi bila tengok jiwa muda lagi

Ann Ishak said...

KT - tulah...bukan senang nak dapat pun